A tudatos választás.

Megvédeni a bőrt és kiemelni az arc szépségét: a Colorescience orvosi tisztaságú, ásványi alapú termékei igazoltan hatékony bőrápoló hatóanyagok révén biztosítják a maximális védelmet a környezeti hatásokkal szemben és garantálják a ragyogó megjelenést.

Mindent tudunk

az egészséges bőrről

Nemet mondunk a vegyszerekre: csak 100%-ban tiszta, természetes ásványi anyagokat, antioxidánsokat és növényi hatóanyagokat használunk. Termékeink szabadalmaztatottak és klinikailag teszteltek.

Ismerjük

a bőrápolás inovációit

Úgy gondoljuk, hogy a bőrápolással kapcsolatos csatát már a harc kezdete előtt érdemes megnyerni. A ma célja így a preventív bőrápolás, holnapé pedig a bőregészség fenntartása.

Termékeink épp ezért a legújabb fejlesztések mentén kerülnek forgalomba, páratlan fényvédelem mellett.

Ismerje meg a bőrét!

Miben különbözünk

Csak tiszta, természetes ásványi anyagokat használunk. Semmi olyat, ami káros lehet a bőrödnek.

Fizikai fényvédelem - a kémiai védelemmel szemben.

Klinikailag tesztelt, igazoltan hatékony bőrápoló hatóanyagokat alkalmazunk.

Szakértőink mondják

"Minden, amit az arcbőrünkre teszünk, hatással van annak egészségére. Munkám során a bőregészség megteremtése és megőrzése a legfőbb misszióm pácienseim felé, így teljes meggyőződésből ajánlom számukra a Colorescience termékeit.

Ezek a fantasztikus készítmények nem károsítják a bőrt, sőt, minden összetevőjük a bőrállapot javításáért dolgozik. Használhatók beteg, még rossz állapotú bőrre, kezelések után közvetlenül a fokozott védelem miatt, valamint az egészséges bőr természetes szépségét is fokozzák."

Dr. Buda Bernadett

Medios Orvosi központ

"A Colorescience termékcsaládot nem véletlenül választottuk klinikánk kínálatába: orvosok által elismert, könnyen használható, minden bőrtípusra megoldást nyújtó, komplex márka ez, melyet nem utolsó sorban a pácienseink is imádnak!"

Dr. Faluhelyi Dóra

Glow Up Aesthetic Clinic

Jelentkezzen be szakértőinkhez

Szeretné egy személyes tanácsadás keretein belül kipróbálni a leginkább passzoló Colorescience termékeket?

Jelentkezzen be egy személyes konzultációra szakértőink valamelyikéhez!