MIBEN SEGÍTHETÜNK?

COLORESCIENCE ÜGYFÉLSZOLGÁLAT

E-mail:

Tel.: +36 30 262 0307

CÍMÜNK: 1021-BUDAPEST, BUDAKESZI ÚT 3. I.EMELET (SZÉP ILONA HÁZ)

TERMÉKEK

A Colorescience® termékek 100% -ban parabénmentesek. Ezen felül az összes Colorescience® termék 100% -ban mentes a ftalátoktól, szintetikus illatoktól, állatkísérletektől, talkumtól, színezékektől, ásványi olajoktól, szárító alkoholoktól és kémiai fényvédőktől.

A Colorescience® csak a legmagasabb minőségű szabadalmaztatott ásványi anyagok keverékét használja, illatanyagok nélkül, ásványi olajat, alkoholt vagy talkumot nem tartalmaz, és a legtöbb termékünk fényvédelemmel rendelkezik.

A Colorescience® nem végez semmilyen állatkísérletet, és elkötelezettek vagyunk a legmagasabb szintű előírások mellett, amikor termékkészítményeink nyersanyagait választjuk ki. Az alapanyagok végleges jóváhagyása előtt minden nyersanyag előállítótól nyilatkozatot kérünk be arra vonatkozóan, hogy nem tesztelték termékeiket állatokon.

A „por” állagú fényvédő termékek a készítményekben alkalmazott nagyon kis részecskeméretek miatt lehetnek aggasztóak. A megnövekedett aggodalmat kiváltó részecskeméret 1 és 100 nanométer közötti tartományba esik. A Colorescience® megerősítheti, hogy az összes ásványi fényvédő eszközt teszteltük és nem esnek a fent említett kis részecskeméretbe.

Készítményeink időről időre változnak. A honlapunkon található összetevők felsorolása a jelenleg forgalmazott termékekre vonatkozik. Ha máshol vásároltad meg termékeinket, lehet, hogy egy régebbi összetétel leírást használtak. Felhívjuk figyelmedet, hogy minden Colorescience® formula hatékony összetevőket tartalmaz, stabil és biztonságos.

VISSZATÉRÍTÉS

Annak biztosítása érdekében, hogy a megrendelések a lehető leggyorsabban megérkezzenek ügyfeleinkhez, rendszerünk azonnal megkezdi a megrendelések feldolgozását, miután azok beérkeztek. Emiatt a legtöbb megrendelést nem lehet visszavonni a beérkezés után. Bizonyos esetekben, ha a megrendelés benyújtásától számított 1 órán belül felhívsz minket (munkaidőben), akkor visszavonhatjuk azt.

Ha nem sikerül visszavonni megrendelésedet, akkor útmutatást adunk Neked a megrendelés visszaküldésére és a teljes összeg visszatérítésre.

Kérjük, látogass el a visszatérési irányelveink áttekintésére.

Vedd fel a kapcsolatot a Colorescience® Ügyfélszolgálattal a következő címen:

Amennyiben kérdése van vagy segítségre van szüksége keressen minket a email címen.

Ha nem megfelelő terméket kaptál, kérjük jelezd azt e-mailben a Colorescience Munkatársaknak a helytelen tétel kézhezvételétől számított 72 órán belül.

SZÁLLÍTÁS ÉS KÉZBESÍTÉS

Magyarország területén 2.500 Ft szállítási díj kerül felszámításra.

Igen, a külföldi szállítás díja 10.000Ft.

Amennyiben a megrendelés leadását követő egy héten belül nem érkezik meg a küldemény, kérlek vedd fel a kapcsolatot Ügyfélszolgálatunkkal.

Ha hiányzik egy tétel a megrendelésből, kérjük, írj nekünk e-mailt, melyben feltünteted a rendelés számát és a hiányzó terméket.

Szavatoljuk, hogy a kiküldött termékeink gyártási hibáktól mentesek minőségüket a vásárlás napjától számított egy (1) évig megtartják, ha rendeltetésszerűen vannak használva és 1°C – 40°C között vannak tárolva. Ha úgy érzed, hogy sérült árut kaptál, kérjük, küldj e-mailt a kézhezvételtől számított 24 órán belül, és add meg rendelésed számát, hogy a kártérítési igényedet mielőbb feldolgozhassuk.

Visszajelzésed fontos számunkra. Ha panaszt szeretnél tenni, kérjük, írj e-mailt.