Menu

Sunstoppable

Sunstoppable program célja az, hogy egészségesebb életet biztosítson úgy, hogy megváltoztatja a szülők és gyermekek napozási szokásait, a fényvédelmet napi szükségletté változtassa az emberek életében a bőr hosszantartó egészségéért és biztonságáért.

A küldetés

A Sunstoppable küldetés egyszerű. Segíteni szeretnénk az embereknek, különösen a jövő generációjának életén azzal, hogy megtanítjuk miért fontos a fényvédelem és hogyan használják a fényvédőt.

Amiért ez a küldetés fontos

Tudjuk, hogy minden napégés számít. A gyermekek csupán negyedét óvják szüleik fényvédővel. Egy súlyos napégés gyermekkorban kétszeresére növeli a melanoma kialakulásának esélyét. Megfelelő védelemmel a bőrrák kialakulása 100%-ban megelőzhető. A Colorescience hisz abban, hogy akár az iskolában, a munkában, vagy a játszótéren, az év minden napján a fényvédelem fontos. Ez az egészséges bőr titka!

Hogyan?

A Sunstoppable program célja oktatni a jelen és a jövő generációját a megfelelő fényvédelem fontosságáról az év 365 napján. Csökkenteni szeretnénk a megbetegedések számát azzal, hogy megváltoztatjuk az emberek aktuális napozási szokásait.

A Sunforgettable Ásványi Fényvédő Ecsetek eladásából befolyó összeg 1%-val a Sunstoppable programot támogatjuk.

Tudjuk, hogy a fényvédelem ma gyönyörű, egészséges bőrt eredményez a jövőben. Emberek milliói hagyják figyelmen kívül azt, hogy minden napégés számít, és az UV sugarak az év 365 napján érik a bőrt, és bejutnak a felszín alá. Célunk, hogy programunk segítségével megváltoztassuk az emberek gondolkodásmódját, mert a fényvédelem MINDEN NAP, mindenki számára fontos!

Amit elértünk

Partnerekké váltunk a Nők Bőrgyógyász Társaságával és a Nemzetközi Rákellenes Ligával, nagyobb figyelmet fordítva arra, hogy a gyermekeknek fényvédelemre van szüksége a szünidőben és a kinti iskolai programok alatt.

A Nők Bőrgyógyász Társaságával azon dolgozunk, hogy az országban lévő általános iskolákat biztonságossá tegyük, ezért árnyékolókat adományozunk és fákat telepítünk az iskolák udvarára. Értékes oktatást tartunk a tanároknak, szülőknek és gyermekeknek a fényvédelem fontosságáról.

A Nemzetközi Rákellenes Ligával azon dolgozunk, hogy kialakítsunk egy új módszert, mellyel még hatékonyabbá tehetjük oktatásunkat.