Menu

Colorescience

A Colorescience® termékek a bőregészséget megőrző, magas fényvédő képességű, ragyogó megjelenést eredményező sminkek. A bőrt lélegezni engedő hatóanyagai, kivételesen lágy színei, magas ásványi anyag tartalma miatt a Colorescience-szel gyönyörűnek fogja látni és érezni magát ma, holnap, és a hét minden napján .

A FILOZÓFIÁNK

Filozófiánk egyszerű. Az a célunk, hogy tökéletes sminktermékeket állítsunk elő, hogy Önnek ne kelljen választania egészsége és a tartós, ragyogó szépség között.

A Colorescience® biztosítja, hogy bőre csodálatos legyen ma, holnap és a hét minden napján.

Tudjuk jól, hogy a környezeti hatások és a nap sugarai is károsítják bőrünk. A Colorescience egy exkluzív smink márka, amelynek sminktermékei valóban hatásos fényvédelemmel és bőrvédelemmel vannak ellátva.

Tudjon meg többet!

A vezetőség

A 100%-ban egészséges összetevők melletti elköteleződésben, a világ szépségiparának piacán vezető szerepet töltünk be. Vezető helyen állunk luxus kategóriájú színeinkkel, textúránkkal és a végeredménnyel. A nőknek nem szabadna kompromisszumot kötniük egészségük és a tartós szépség közt. Sohasem!

Visszaadni

Sunstoppable program célja, hogy felhívja a figyelmet a fényvédelem fontosságára és ezzel megváltoztassa a szülők és gyermekek gondolkodását a fényvédők használatáról. Fontos, hogy a fényvédők használata napi szükségletté válljon a bőregészség és biztonság érdekében. Szeretnénk javítani, különösen a kisgyermekek, tinédzserek és a jövő generációjának életén azzal, hogy elmagyarázzuk miért fontos a fényvédelem és hogyan használják a fényvédőket. 

A programról bővebben

Amiben Különbözünk

Egyediségünket a kivételesen egészséges összetevők melletti elköteleződésünk adja. Megszállottan kutatjuk a luxus kategóriájú pigmenteket és a hatékony bőrvédő összetevőket. Tudatosan használunk ezekből az összetevőkből magas koncentrációban. Mélyreható kutatásokat és minőségteszteket végzünk minden formulán. Feltaláltunk egy szabadalmaztatott finomító eljárást, és az eredmény minden fáradtságot megér. All-in-one termékeink kivételesen könnyűek, engedik bőrét szabadon lélegezni.

Tudjon meg többet termékeinkről!

A működőképes luxus.

Lássa a különbséget
valódi nőkön, a való életben!

Sikertörténetek