Menu

 

A Colorescience® hisz abban, hogy Ön jobb minőségű szépséget érdemel. A luxuskategóriájú, all-in-one fényvédelmünk, bőrvédelmünk és színeink gyönyörű külsőt eredményeznek, egészséges módon.  Díjnyertes termékeink kivételes fényvédelmet, bőrtápláló hatóanyagokat és gazdag színvilágot biztosítanak rendkívül lágy összetevőikkel.

Termékeink 100%-ban egészséges, nagy fedőképességű, tiszta ásványokból, pigmentekből és tápláló összetevőkből készültek. Tartalmaznak továbbá antioxidánsokat, peptideket, bőrlélegzést lehetővé tevő cink-oxidot és titán-dioxidot. Termékeinket orvosok is ajánlják.

Egészséges sminktermékeink nem csak ma hangsúlyozzák szépségét, hanem aktívan dolgoznak azon, hogy Ön holnap is, jövőre is, és egy életen át gyönyörű legyen.

A BIZONYÍTÉK: Egy egyszerű vízteszt

AMIT ÍGÉRÜNK

A Colorescience® mindig a jobb minőségű szépséget fogja jelenteni, amely együtt jár a bőr védelmével, bőrt tápláló anyagokkal, kiválóbb színekkel és textúrával, minden egyes termékében. Magasabb minőségű szépséget biztosítunk Önnek, minőségi összetevőkből álló all-in-one smink- és fényvédő termékeinkkel.

 

Hiszünk abban, hogy a tartós szépség az egészséges szépségnél kezdődik. Ebben sohasem kötünk kompromisszumot, hisz ez alapozza meg a munkánk.

Ezzel az egyszerű teszttel bizonyítható, hogy a Colorescience® valóban egyedülállót nyújt. Képzelje, hogy a víz az edényben az Ön bőre.

Balra látja a Colorescience® nagy fedőképességű, bőrlégzést lehetővé tevő alapozóját. Amint látja, alapozónk a bőr felszínén könnyedén, lágyan terül el.

A vékony ásványi réteg nem csak megtartja a bőr nedvességtartalmát, de megvédi a bőrt attól, hogy a káros napsugarak és a szennyeződések a környezetből áthatoljanak rajta. A Colorescience® minden bőrtípuson jól működik, beleértve a szuper érzékeny bőrtípust, vagy kezelés után az érzékenyebb bőrt.

Jobb oldalon egy normál alapozót lát, melynek nem tiszta összetevői szétesnek, beoldódnak a szó szoros értelmében. Lesüllyednek az edény aljára, és ugyanezt eredményezik bőrén is: eltömítik a pórusokat, kiütéseket, bőrviszketést, foltokat, rozáceát, bőrgyulladást és hasonló problémákat okozhatnak.

A KÜLÖNBSÉG A COLORESCIENCE® ÉS AZ EGYÉB SNIMKTERMÉKEK KÖZT:

  1. Nagy fedőképességű összetevőink tiszta ásványi összetevők, melyek egyedi eljárással készülnek, hogy luxuspuhaságúak legyenek és engedjék szabadon lélegezni a bőrt.
  2. Nagy teljesítményű fényvédelmünk természetből származó cink-oxidot és titán-dioxidot tartalmaznak, melyek a valóságban egy légáteresztő hálót képeznek a bőrön. Ennek köszönhetően a káros anyagok kint, a bőrnek szükséges anyagok viszont bent maradnak a bőrben.
  3. A tápanyagban gazdag formulák nélkülözhetetlen vitaminokat, ásványokat és peptideket tartalmaznak.